3h+k+kph+erillinen wc+vaatehuone+lasitettu parveke, 80,5 m2, 167 000,00 €

Seuraava esittely

Päivämäärä :

21.01.2018

Aika :

13:00-13:30

Tasokas ylimmän kerroksen kerrostalohuoneisto valoisassa 1970-lukua huokuvassa hyvinhoidetussa taloyhtiössä Tämä suuri ylimmän kerroksen kolmio käsittää nykyaikaisen keittiön, joka avautuu viihtyisään ruokailutilaan sekä suuren ja valoisaan olohuoneeseen. Olohuoneesta on käynti omalle lasitetulle parvekkeelle, jossa voi varsinkin kesäisin viettää aikaa perheen ja läheisten kanssa. Asunnosta löytyvät myös erillinen wc ja kylpyhuone, mikä lisää asuinmukavuutta arjen keskellä. Päämakuuhuoneesta löytyy tilava vaatekaappi ja toisesta makuuhuoneesta tilava kaapisto, joten säilytystilaa on. Huoneiston materiaalit ja pinnat ovat nykyaikaiset, joten koti on muuttovalmis. Huoneistolle kuuluu myös oma huoneistokohtainen irtaimistovarasto, joka lisää jo ennestään suurta säilytystilaa entisestään. Taloyhtiö on rakennettu vuonna 1969, joten nähtävissä on 1970-luvulle tyypillisiä ratkaisuja; suuret ikkunat niin asunnossa kuin porraskäytävässäkin tuovat valtavasti valoa sisälle. Jos taloyhtiö olisi rakentunut 1980-luvulla, ikkunat olisivat todennäköisesti paljon pienemmät, eikä valoa olisi juurikaan. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, minkä voi nähdä asunnon arvonkehityksen kannalta hyvinkin positiivisena asiana verrattaessa vastaavaan vuokratontilliseen huoneistoon. Taloyhtiö on myös massiivisen kokoinen ? 225 asuinhuoneistoa tuo omalta osaltaan turvallisempaa asumista, sillä tulevat remontit saadaan todennäköisesti tehtyä hyvin kilpailukykyiseen hintaan, kun vastuun kantajia on monia. Nyrkkisääntönä voidaan todeta, että mitä suurempi taloyhtiö, sen parempi se on kodin omistajalle. 225 asuinhuoneistoa on yhtiön kokona hyvin suuri. Yhtiö sijaitsee rauhallisella sisäpihan puolella, joten ympäristö on lapsillekin turvallinen. Lähiympäristön upeat ulkoilumahdollisuudet luo loistavat puitteet reippailulle. Julkiset liikenneyhteydet, koulut ja kattavat palvelut sijaitsevat lähellä, mikä tuo helppoutta arkeen. Lämpimästi tervetuloa esittelyyn.

Perustiedot

Kohdenumero 9489640
Sijainti Helsinki Siltamäki
Jousimiehentie 4, 00740 Helsinki
Myyntihinta 163 594,18 €
Lainaosuus 3 405,82 €
Velaton hinta 167 000,00 €
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Omistusasunto
Huoneistoselitelmä 3h+k+kph+erillinen wc+vaatehuone+lasitettu parveke
Huoneiden lukumäärä 3 huonetta
Makuuhuoneiden lukumäärä 2
Asuinpinta-ala 80,5 m2
Kokonaispinta-ala 80,5 m2
Kerros 3/3
Energialuokka F
Tilat ja varustelu Parveke
Yleiskunto Hyvä

Kustannukset

Hoitovastike 322,00 €/kk
Rahoitusvastike 49,11 €/kk
Lisätietoja kustannuksista Itsepalvelupesulaan ja autojen pesutalleihin voi lunastaa avaimen panttia vastaan. Palvelut toimivat puhelinrahastuksella. Varsinainen yhtiökokous 2017 antoi hallitukselle valtuudet periä yhden kuukauden hoitovastiketta vastaan ylimääräisen vastikkeen

Kohteen kuvaus

Lämmitysjärjestelmä Kauko
Parveketyyppi Lasitettu
Vapautuu Sopimuksen mukaan
Kattotyyppi Pulpettikatto
Tontin pinta-ala 21 044,0 m2
Tontin omistus Oma
asunnotmaalattu,

Materiaalit

Olohuoneen lattia Laminaatti
Olohuoneen seinät Maalattu,
Makuuhuoneiden lattiat Laminaatti
Makuuhuoneiden seinät Maalattu

Pesutilat, wc ja sauna

Erillisten WC:iden lukumäärä 2

Saunan kuvaus

Taloyhtiö

Vastuu kiinteistön hoidosta Huoltoyhtiö
Taloyhtiön käyttöönottovuosi 1969
Talonyhtiön tontin omistusmuoto Oma
Kotijoukkueen netti-ilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja myytävästä/vuokrattavasta kohteesta. Varmista tiedot virallisesta myynti/vuokraesitteestä, jonka saat Kotijoukkueen edustajalta.

Ota Yhteyttä Myyjään

Kotijoukkue Tunnus

Urheilukatu 5 00250 Helsinki

helsinki@kotijoukkue.fi